S L O T T E T

Vidste du at Frederiksborg Slot har åben hver dag hele året rundt? Brygger J.C. Jacobsen, der startede Carlsberg, og som sikrede at Frederiksborg Slot blev genopført efter den store brand i 1859, han satte som betingelse at museet skulle være tilgængeligt hver dag.

Derfor kan du i dag takke den gamle brygger for, at du på en helt almindelig hverdag kan få føde til både hjerne, hjerte og mave.

Vi server frokost fra kl. 11.30 - 15 hver evig eneste dag. Fredag & lørdag har vi åben til aften fra kl. 18 - 22.

Du kan se menuen og booke bord til frokost og aften lige her.

Vi server kaffe & kage i “kaffetiden” mellem kl. 10-11.30 og igen kl. 15-16.

Vi elsker hverdagen

Hvorfor mon æg og lam er en vigtig del af Påske måltidet? Vi skal dykke ned i kristendommens historie for at finde svar på det. Lammet er et symbol på Kristus, i biblen taler man decideret om Gudslammet. Ægget derimod er et symbol på Jesus opstandelse men også livskraft og frugtbarhed.

Uanset oprindelse, så er begge dele at finde på vores Påskemenu som du kan nyde hver dag fra lørdag d. 5. til og med 2. Påskedag.

Påsken på bordet

S L O T T E T

Skærtorsdag i 2015 slog vi for første gang dørene op til det Rabarbergaarden du kender i dag. Eller næsten kender, for meget er løbende kommet til og blevet forandret igennem de sidste 10 år.

Men 10 år skal fejres og markeres og derfor bliver Påsken på gaarden i år fyldt med begivenheder hvor vi sætter særlig lys på de værdier og det vi arbejder for.

Hver dag i hele Påskeugen fra lørdag d. 12. til Påskedag d. 20. april vil der være en aktivitet på gården. Se hvilke og hvornår i aktivitetskalenderen.

Vi glæder os til at fejre 10 års jubilæet med alle jer gæster og besøgende der har været med til at forme gaarden tilm det den er i dag.

10 år med Rabarbergaarden

G A A R D E N

Charles Dowding i Påsken

G A A R D E N

Charles Dowding er uden tvivl en af verdens største stemmer og mestre indenfor market garden. Med bogen "No dig Gardening" vendte han op og ned på vores forståelse af det at dyrke køkkenhaven. Stop med at vende jorden i bedet hele tiden, lad jordens mikroliv få fred til at gøre arbejdet i haven og giv den i stedet en masse god kompost. Det blev en hel generation af nye havedyrkeres mantra og har etableret sig som den nye havefilosofi - og den virker. Her på Rabarbergaarden var Charles´guide, filosofi og ret enkle tilgang det der dannede skole for vores transformation af en leret jord.

D. 14. april, mandag i Påskeugen, kommer Charles til Rabarbergaarden, og vi kan med stor glæde og stolthed udbyde to unikke masterclasses til vores haveglade gæster og kunder.

Skal vi holde din fest

Gaarden og Slottet har lagt rammer, mad og stemning til mange af vores gæsters begivenheder og mærkedage. Konfirmationer, runde fødselsdage, små bryllupper, bestyrelsesmiddage og andre særlige dage der skal fejres.

I 2025 er der stadig ledige datoer til dit selskab. Skriv til os på gaarden@rabarbergaarden.dk eller slottet@rabarbergaarden.dk med dit ønske og din dato, så starter vi der.